Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Φταίει ο ίδιος ο Σουμάχερ για το ατύχημα»



Την αποκλειστική ευθύνη στον Σουμάχερ για το ατύχημά του επιρρίπτει ο γενικός διευθυντής του χιονοδρομικού κέντρου Μεριμπέλ, όπου τραυματίστηκε βαριά ο Γερμανός



Η εταιρεία Alpina, που διαχειρίζεται το χιονοδρομικό κέντρο Μεριμπέλ, δεν βλέπει τον λόγο, γιατί θα έπρεπε να βάλει καλύτερη σήμανση (π.χ. κορδέλες ή κάποιον φράχτη) στο σημείο, όπου τραυματίστηκε πριν ένα χρόνο βαριά ο Μίκαελ Σουμάχερ. Δημοσιογράφος της γερμανικής εφημερίδας ‘’Bild’’ βρέθηκε εκεί και διαπίστωσε ίχνη πολλών σκιέρ, που είχαν βγει από τα όρια της πίστας είτε χωρίς να το πάρουν είδηση είτε συνειδητά για να απολαύσουν το παχύ χιόνι.



Ωστόσο σε εκείνο το σημείο – και μόλις λίγα μέτρα από τα όρια της πίστας- καλύπτονται κάτω από το στρώμα του χιονιού μεγάλες πέτρες και βράχια, που μπορεί να αποδειχθούν εξαιρετικά επικίνδυνα, όπως συνέβη στην περίπτωση του Σούμι.



Η δημοσιογράφος ρώτησε τον γενικό διευθυντή του χιονοδρομικού κέντρου, Jean-Louis Leger-Mattei, αν σκέπτεται να λάβει κάποια προληπτικά μέτρα και η απάντησή του ήταν αφοπλιστική: «Δεν επιτρέπεται ούτε και θέλουμε να μιλάμε πλέον εδώ για τον Μίκαελ Σουμάχερ, έχει περάσει πολύς καιρός από τότε και δεν ήταν δική μας η ευθύνη. Το ατύχημα συνέβη εκτός της οριοθετημένης πίστας, έφταιγε ο ίδιος. Γιατί θα έπρεπε να αποκλείσουμε εκεί κάτι; Δεν υπήρξαν στο ίδιο σημείο μετά τον Σουμάχερ κάποια άλλα ατυχήματα».



Πηγή: gazzetta.gr






from anatakti.gr http://anatakti.blogspot.com/2014/12/blog-post_7023.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου