Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Άλλος ένας επιχειρηματίας θύμα ληστών στη Λαμία




Το «δίδυμο» των ληστών με τα μαύρα κράνη και τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που δρα εδώ και μήνες στη Λαμία χτυπώντας επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, έκανε πάλι την εμφάνισή του...


Το «δίδυμο» των ληστών με τα μαύρα κράνη και τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που δρα εδώ και μήνες στη Λαμία χτυπώντας επιφανείς επιχειρηματίες της πόλης, έκανε πάλι την εμφάνισή του για τέταρτη φορά στήνοντας ενέδρα σε έναν 55χρονο επιχειρηματία έξω από το σπίτι του.

Οι κακοποιοί καραδοκούσαν στην πυλωτή της πολυκατοικίας και μόλις το θύμα τους βγήκε, του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν και να τον χτυπούν με κλωτσιές. Ο 55χρονος έπεσε στο έδαφος και τότε οι δράστες άρπαξαν την τσάντα του η οποία περιείχε άγνωστο χρηματικό ποσό, ανέβηκαν στη μηχανή τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.



Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν για τη ληστεία, έστησαν μπλόκα σε κομβικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή, αλλά ήδη οι δυο ληστές είχαν καταφέρει να εξαφανιστούν. Ο 55χρονος ήταν το τέταρτο θύμα ληστείας με κοινά χαρακτηριστικά κι αυτό κάνει τους άνδρες της Ασφαλείας που ερευνούν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους να εκτιμούν ότι οι δράστες ήταν οι ίδιοι σε όλες τις επιθέσεις.






from anatakti.gr http://anatakti.blogspot.com/2014/12/blog-post_2425.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου