Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Πήγε στα σύνορα... με κλεμμένο πολυτελές τζιπ




Ο λεπτομερής έλεγχος που ακολούθησε, απέδειξε ότι είχε παραποιηθεί ο αριθμός πλαισίου του οχήματος το οποίο είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο από τις αρχές της Σλοβακίας!

Στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης οδηγείται σήμερα ένας Ιρακινός που προσπάθησε να περάσει τα σύνορα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων του Έβρου οδηγώντας ένα πανάκριβο τζιπ, το οποίο αποδείχθηκε κλεμμένο.



Ο 42χρονος αλλοδαπός που κατευθυνόταν προς την Τουρκία, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όταν διαπίστωσαν ότι η άδεια ικανότητας οδήγησης που τους έδειξε ήταν πλαστή, όπως και η άδεια κυκλοφορίας του τζιπ που έφερε αραβικές πινακίδες.



Ο λεπτομερής έλεγχος που ακολούθησε, απέδειξε ότι είχε παραποιηθεί ο αριθμός πλαισίου του οχήματος το οποίο είναι καταχωρημένο ως κλεμμένο από τις αρχές της Σλοβακίας! Έτσι, κατασχέθηκε μαζί με τα πλαστά έγγραφα και επτά κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 42χρονος, που κατηγορείται για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία και κλοπή.






from anatakti.gr http://anatakti.blogspot.com/2014/12/blog-post_9936.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου